Ruj roşu pentru zile negre

By on November 3, 2011
icon-mimoze1

Este vorba despre un film, deja cunoscut printre multe femei. Ceea ce este foarte interesant este faptul că toată povestea acestui film este realizată după un caz real.

O femeie excepţională care a reuşit să treacă peste boala ce se numeşte cance la sân, iar ce i-a dat curaj să depăşească şi să învingă această boală a fost rujul roşu.

Iată mai jos o întâlnire între cea care a inspirat povestea filmului şi actriţa care interpretează rolul ei.

Merită văzut acest film, măcar pentru a realiza prin ce trece o femeie care are cancer de sân şi ce o ajută şi ce o motivează să facă toate eforturile.

În film este vorba despre Geralyn, o femeie de aproape 30 de ani care lucrează în presă, este concentrată, mereu în alertă, mereu în admiraţie faţă de redactorul-şef, poreclită în secret “Zeiţa”. Este împăcată, căci acasă o aşteaptă un iubit chipeş, soţul ei, doctor.

Într-o dimineaţă, la duş, la un simplu control, ea îşi descoperă 3 noduli la unul din sâni. Examenele medicale dau verdictul necruţător: cancer. Şi, chiar dacă cere foarte multe opinii, tânăra femeie trebuie să accepte boala şi să înceapă lupta cu chimioterapia, după operaţia care a lăsat-o mutilată.

Încet, cu multă răbdare, voinţa şi dragostea celor din jur, tânăra de 27 de ani iese la lumină.

ruj roşu pentru zile negre, cance, sân

Articole asemanatoare:

682