joi. iun. 20th, 2024

Oana a ajuns duminică, din nou, la spital, acuzând ameţeli şi stări de leşin, dar şi probleme de respiraţie. Medicii au vrut să o oprească în spital pentru mai multe analize, însă Zăvo (37 de ani) a părăsit camera de gardă pe propria răspundere. Iubitul ei, Răzvan Dumitrescu (26 de ani), s-a speriat de moarte şi e decis să o bată pe Oana la cap ca să-şi facă şi restul de investigaţii, arată Click.

Oana a refuzat internarea, având oroare de spital, şi s-a lăsat pe mâna iubitului ei, Răzvan Dumitrescu, care nu mai ştie cum să o răsfeţe.

„Are momente în care îşi pierde cunoştinţa şi nu poate respira decât cu mască de oxigen. Am văzut rezultatele la analize, nu ştiu să vă spun exact ce are, pentru că vom merge astăzi să facem mai multe investigaţii, la o clinică privată. E normal să fiu speriat, dar sper că tratamentul îşi va face efectul şi o va pune pe picioare cât de cât. Nu are voie să se streseze, să ţipe sau să se enerveze. Îi trebuie multă linişte”, ne-a declarat tânărul de 26 de ani. Şi mama Oanei, Mărioara Zăvoranu, s-a interesat de starea de sănătate a fiicei ei. „Ca orice mamă şi doamna Mărioara este speriată şi speră ca Oana să-şi revină cât mai repede”, a mai spus el pentru Click.

„Nu mă simt bine deloc, cred că am avut o cădere de calciu şi mi s-a făcut rău, Nu puteam să dorm, am încercat să iau ceva de somn şi nu şi-a mai făcut efectul. Erau nişte pastile prescrise de doctor. Am încercat să o iau spre baie şi m-am lovit de uşă, am simţit că îmi pierd direcţia. Aveam o gheară aşa şi simţeam că nu mai pot să respir. Nu am mâncat nimic că nu suport mâncarea. Nu am putut bea nici lapte. Mai depatre nu mai ştiu nimic, nu mai ţin minte”, descria Oana stările care au determinat-o să sune la 112, se arată în Libertatea.

La ieşirea din spital, prietena ei cea mai bună, spunea speriată presei: „Mai trebuie să facă un set de analize complete! E grav!”

„Am plecat pe semnătură. Nu suport spitalul, nu suport mirosul de spital. Lumea în jurul meu ţipa, urla. La terapie intensivă unde am stat la un moment dat, lumea suferea. Mi-a spus că am o aritmie cardaică, am probleme respiratorii, am momente când nu pot să respir. Mi-au pus nişte furtune în nas şi nu simţeam oxigenul. Atunci mi-au pus masca de oxigen. Când am văzut că nu pot să drom, m-am dus la baie şi când am revenit, m-am pus în pat. A început să se învârtă casa cu mine, am avut ameţeli, îmi tremurau mâinile şi picioarele”, a declarat Oana, la Cancan TV.

Zăvo a continuat cu o serie de declaraţii care ridică multe semne de întrebare legate de cauzele acestori stări de rău. Deşi vedeta invocă stresul, alimentaţia proastă şi nopţile pierdute, din spusele ei reiese că suferinţa ei fizică ei ar putea avea un resort emoţional.

„Am trăit ca o flacără, intensă, care se va stinge, când se va stinge! Nu pot să spun ce mi s-a întâmplat. Nu sunt singură, au fost lângă mine oameni cărora le mulţumesc foarte mult. S-a întâmplat un lucru la care nu mă aşteptam şi vreau să cred că ce se întâmplă nu este adevărat şi că instinctul meu nu m-a părăsit acum. Sunt lucruri care se vor demonstra altfel cu timpul poate. Nu mă refer la escroacele de vrăjitoare, care sunt acum după gratii (…) Nu pot să discut despre ce s-a întâmplat nu pentru că mă ascund de cineva, dar nu vreau să cred că am pierdut un om la care eu am ţinut foarte mult. Este cel mai greu în momentul în care trăieşti de câteva zile într-o incertitudine. Îţi pui încrederea în nişte oameni şi nu ştii, de fapt, cine sunt. Cred că toată lumea ştie la cine mă refer”, a declarat Oana Zăvoranu, la Cancan TV.

By Mimo