Sun. Jun 4th, 2023

Raluca Pastramă va naște, cel mai probabil în luna August, primul copil al cântărețului Pepe. Acesta este în culmea fericirii că va deveni tată, mai ales că este vorba despre un băiat.

Cei doi au de gând să se căsătorească înainte de naşterea primului lor copil, iar nași le vor fi Andra și Măruță. Se pare că singurul impediment pentru oficierea căsătoriei dintre cei doi este găsirea unui local de fiţe unde să fie făcută petrecerea de nuntă programată, cel mai probabil, în luna Iunie.

Raluca este însărcinată în aproape 4 luni, iar ecografia care a dezvăluit sexul copilului a produs o sărbătoare cu mare fast în familia iubitei cântăreţului, scrie Libertatea în ediția de astăzi.

Pepe e mai fericit ca niciodată, iar Raluca radiază. Au făcut o mare petrecere la care au participat mai mulţi amici de-ai lui Pepe, dar şi familia Ralucăi, când au aflat că va fi băieţel. Cred că bucuria cea mai mare a lui ar fi ca băieţelul să se nască pe 27 iulie, pentru că aceea e ziua în care a cunoscut-o pe Raluca”, au declarat pentru Libertatea sursele apropiate cuplului.

Citește și:
pepe ar putea deveni tată
zăvo trece prin momente dificile

By Mimo