Sun. Sep 24th, 2023

In randul celor catorva milioane de utilizatori de tigari electronice sunt si cateva celebritati cunoscute la nivel mondial. Iata un top 10 al celor mai cunoscute celebritati care folosesc tigara electronica.

Leonardo diCaprio

Leonardo diCaprio a fost surprins aburind dintr-o tigara electronica in timp ce mergea pe bicicleta. De la distanta nimeni nu ar fi ghicit ca nu este o tigara din tutun. De atunci a fost surprins in nenumarate randuri folosind tigara electronica.

Johnny Depp

Acest actor de talie mondiala a fost vazut aburind dintr-o tigara electronica intr-un film recent, The Tourist, unde caracterul sau prezinta modul de functionare al acestui dispozitiv.

Charlie Sheen

Actorul Charlie Sheen a fost surprins in timpul spectacolelor sale de stand-up comedy aburind o tigara electronica. Ba mai mult, acesta chiar si-a facut si un brand de tigari electronice numit Nicosheen.

Katherine Heigl

Katherine Heigl a fost prima vedeta care a aparut la TV cu tigara electronica, mai exact in cadrul show-ul lui David Letterman. Aceasta l-a convins pe Letterman sa traga un fum si a marturisit ca tigara electronica o ajuta sa isi mentina sanatatea.

Phil, Josh and Jake Harris

Josh, Jake si tatal lor, Phil Harris sunt renumiti pentru show-ul de pe Discovery Channel numit The Deadliest Catch. Phil Harris a murit in 2010 din cauza unui accident vascular cerebral cauzat de fumatul excesiv. De atunci Josh promoveaza tigara electronica pentru a renunta la fumat si pentru ai ajuta si pe altii sa scape de problema care i-a ucis tatal.

Kate Moss

Supermodelul Kate Moss este renumit pentru multitudinea de vicii pe care le are insa, se pare ca s-a hotarat sa adopte un stil de viata mai sanatos. Acesta a fost surprinsa aburind o tigara electronica.

Paris Hilton

Mostenitoarea imperiului Hilton, in varsta de 29 de ani, care este de asemenea un model de succes, cantareata si designer de moda a hotarat sa fumeze electronic. Frumoasa vedeta a fost suprinsa intr-un club din California pufaind dintr-o tigara electronica.

Robert Pattinson

Robert Pattinson, binecunoscut dupa rolul pe care il interpreteaza in seria Twilight, a fost suprins pe platourile de filmare ale ultimului episod aburind dintr-o tigara electronica.

Nikki Reed

Se pare ca actorii din seria Twilight au o atractie pentru tigari electronice. Nikki Reed, o alta actrita ce joaca in seria Twilight, a fost surprinsa alaturi de colegii ei de platou Kristen Stewart si Taylor Lautner, aburind o tigara electronica.

Catherine Zeta Jones

Se pare ca frumoasa Catherine este marcata de lupta sotului ei, Michael Douglas, cu cancerul. Aceasta nu doar isi sustine sotul dar incerca si sa isi schimbe stilul de viata. De cand acesta s-a imbolnavit, Catherine a inceput sa aibe un stil de viata cat mai sanatos si a renuntat la fumat. De 3 luni abureste tigara electronica.

By Mimo