lun. apr. 15th, 2024

Martorii cheie în cazul morţii suspecte a cântăreţei Mălina Olinescu au fost audiaţi, rând pe rând. Ultimul pe listă a fost chiar psihiatrul artistei care a confirmat depresia de care aceasta suferea, scrie Libertatea.

Psihiatrul Mălinei a explicat faptul că, în 2010, cu un an înainte de decesul ei, Mălina suferea de depresie. Chiar şi aşa, proba cea mai importantă în acest caz este expertiza medico-legală, care se lasă încă aşteptată.

Deşi sunt foarte multe motivele pentru care se crede că Mălina s-a sinucis, procurorul Edi Borjog, cel care se ocupă de acest caz, nu lasă neexplorate nici celelalte piste, dintre care accidentul n-ar fi exclus sută la sută.

Artista avea idei de autodistrugere, n-a vrut să se interneze în spital, n-a mai urmat deloc tratamentul şi nici nu s-a mai prezentat la medic. I s-a recomandat un medicament antipsihotic şi unul antidepresiv. Cei cu idei de suicid reuşesc într-un fel sau altul până la urmă, din păcate”, a explicat psihiatrul Mălinei Olinescu, potrivit Ring.

Mălina Olinescu (37 de ani) s-a sinucis pe 12 decembrie, aruncându-se de la etajul şase al blocului în care locuia, în zona Gării de Nord din Bucureşti.

By Mimo