Wed. Oct 4th, 2023

Cristian Gog, marele câştigător al concursului Românii au Talent, de la PRO TV, s-a săturat să dea explicaţii tuturor celor care îl critică pentru trucurile folosite în programul său, scrie Libertatea.

El a răspuns totuşi, într-un interviu acordat ziarului Naţional, celor care l-au acuzat că şi-a scos electrozii de la EKG de pe corp, la numărul în care şi-a oprit inima, dar şi că a folosit linguri speciale, dintr-un material moale.

“Puteam să-mi scot pe furiş un electrod, poate doi. Dar nu zece! Aveam pe mine zece electrozi, nu puteam să-i smulg pe toţi fără să fiu văzut şi să-i pun repede înapoi. E o aberaţie! (…) Lingurile pe care le-am folosit le-am luat de la hipermarket. Am luat zeci, poate sute de linguri. Am facturi pentru toate, pot demonstra că sunt linguri absolut normale. Mi se pare josnic faptul că unii au ales să împroaşte cu noroi acum, însă poate că aşa e mai bine. Când un nebun zice că am avut balamale la linguri, vin zece deştepţi care îl contrazic şi, încet, încet, se lămureşte lumea că eu am dreptate. Pe scenă, eu sunt Dumnezeu. Dar când revin în sală şi cineva îmi spune că a descoperit secretul numărului de iluzionism, eu recunosc, nu mi-e ruşine”, a declarat Cristian Gog, potrivit site-ului enational.ro.

By Mimo