Sat. Mar 25th, 2023

Scandalul dintre Vica și Selecționerul Piți continuă, de data aceasta cu o nouăp dezvăluire incredibilă. Se păare că Vica l-a înșelat pe Piți cu un fotbalist de la Steaua, iar acesta ar fi repreyentat motivul despărțirii celor doi.

Lituanianca Victoria Blochina, cunoscută drept Vica, fosta amantă a lui Victor Piţurcă, l-a dat în judecată pe selecţioner, cerându-i să-şi recunoască fiul, şi a spus oricui a vrut s-o asculte că Piţi este iubirea vieţii ei.

A plâns pe umărul jurnaliştilor că Piţurcă n-a mai dat nici un semn de viaţă din luna august a anului trecut, fără să detalieze prea mult amănuntele despărţirii.

Câteva fotografii cu Vica în braţele altui bărbat, realizate exact în vara anului trecut, ne dau o idee despre motivele pentru care Piţurcă a pus capăt unei relaţii care a durat 16 ani.

Vica şi bărbatul cu pricina, fotbalistul Toja, s-au cunoscut în toamna anului 2009 şi, chiar dacă amicii comuni ai celor doi au afirmat pentru stl.ro că între ei nu era decât o mare prietenie, se pare că Piţurcă ştia cu totul altceva.

Doar aşa se explică faptul că, atunci când a venit antrenor la Steaua, în vara lui 2010, Piţurcă a început curăţenia generală la echipă chiar cu jucătorul columbian!

Mai mult, Toja a fost cedat fără vreo pretenţie financiară la Aris Salonic, deşi era titular!

La vremea respectivă, nimeni nu a comentat situaţia, dar după câteva săptămâni, Gigi Becali a declarat zâmbind la o emisiune televizată: „Nu pot să vă spun care este motivul pentru care pleacă Toja. Dar o să aflaţi voi la un moment dat!”

Acest moment a venit acum, căci relaţia dintre Vica şi Toja, foarte bine ascunsă atâta vreme de presă, a ieşit la iveală!

În vara anului trecut, Vica şi fotbalistul columbian au petrecut o vacanţă de neuitat în staţiunea greacă Halkidiki, aflată la o aruncătură de băţ de Salonic, acolo unde se află „locul de muncă” al fotbalistului. Iar din fotografii se vede extrem de clar că aceştia erau foarte apropiaţi.

Se pare că, aflând de această escapadă, selecţionerul a decis să se rupă definitiv de Vica, pentru că, aşa cum declara lituanianca la ultimul termen al procesului, Piţurcă „nu a mai dat nici un semn de viaţă din luna august”.

Adică la scurt timp de la întoarcerea ei din vacanţa fierbinte petrecută în Grecia!

Citește și…

victor piţurcă ar putea recunoaşte că este tatăl fiului victoriei blochina

By Mimo