Dum. mart. 3rd, 2024

Frumoasa actriţă Manuela Hărăbor nu a reuşit să divorţeze de bărbatul cu care este căsătorită de aproape 17 ani. Procesul care se judecă la sectorul 1 a fost amânat întrucât milionarul israelian Soli Shaltiel nu a trimis în România documentele necesare pentru separare, scrie Click.

„Pădureanca” a ajuns singură, la Judecătorie, în jurul orei 8.30. Ea a ales să se reprezinte singură în instanţă şi, în jurul prânzului, atunci când i-a venit rândul, instanţa a constatat că la dosar nu au ajuns documente pe care trebuia să le trimită soţul milionar cu care a trăit în America, mai scrie ziarul citat.

Judecătoarea a stabilit un nou termen pentru luna mai, când, probabil, se va finaliza divorţul. La ieşirea din sală, Manuela Hărăbor (44 de ani) a părut surprinsă de câtă presă o aştepta şi, mai în glumă, mai în serios, a spus că n-a avut niciodată atâta atenţie din partea mass-mediei, au scris jurnaliștii de la ziarul monden.

Noi suntem separaţi de 7 ani. Nu am avut atâtea camere de luat vederi la niciun film”, s-a mulţumit să spună actriţa. De câteva luni, Manuela Hărăbor trăieşte o poveste de dragoste cu actorul Rareş Ioan Stoica, mai mic cu un an decât aceasta.

Cei doi s-au logodit deja în secret. La începutul lunii aprilie, noul cuplu a fost surprins de fotoreporterii Click! la Mănăstirea Radu Vodă, unde actriţa merge destul de des să se roage.

By Mimo