vin. iun. 21st, 2024

Preşedintele executiv al clubului Dinamo, Cristi Borcea, a fost operat cu succes pe cord la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, scrie Libertatea.

Potrivit barfazilei.ro, Alina Borcea, actuala soţie a finantatorului dinamovist, a stat tot timpul la uşa sălii de operaţie. Viitoarea mămică, însărcinată în şase luni, nu a avut deloc stare şi s-a plimbat tot timpul pe culoarul spitalului.

Potrivit barfazilei.ro, în timp ce Cristi Borcea se afla în operaţie, pe holurile Spitalului de Urgenţă şi-a făcut apariţia şi Mihaela Borcea, fosta soţie a oficialului dinamovist.

La un moment dat, Mihaela s-a întâlnit cu actuala soţie a şefului ”câinilor”, Alina, care stătea îngrijorată la uşa sălii de operaţii. Cele două doamne Borcea s-au salutat, şi în timp ce Alina, care este însărcinată în luna a şasea, a început să se plimbe pe culoarul spitalului, Mihaela s-a îndreptat către foştii ei socrii, aflaţi, la rândul lor, la spital. Cei trei au discutat minute bune, apoi Mihaela a plecat, nu înainte de a afla că operaţia la care a fost supus Cristi Borcea s-a încheiat cu succes.

By Mimo