joi. mai 30th, 2024

Paupsa gonflabila a showbizului romanesc s-a intors, se pare, la vechea si marea ei pasiune, Adrian Cristea, cei doi fiind vazuti impreuna la un restaurant din Herastrau.

Asa cum era de asteptat cei doi nu au putut sta departe unul de celalalt si s-au regasit dupa ce Bianca a bifat o casnicie, iar Adrian mai multe blonde.

Desi urla atunci cand auzea de el, pentru ca il considera vinovat pentru esecul casniciei ei de putin peste patru luni, Bianca se pare ca a revenit la sentimente mai bune in ceea ce il priveste pe print.

Cristea a trecut din nou la atac, invitând- o pe Bianca în oraş, la o cafea. Mai exact, sâmbătă, întrun local din zona Herăstrău.
Au ales o masă mai retrasă, ca să nu devină, printre meseni, motiv de bârfă. Cei doi s-au sărutat pe obraz, iar întâlnirea lor de taină a durat cam un ceas. Şi dacă la început păreau că se simt bine împreună, aruncându-şi bezele, treptat, treptat, discuţia s-a încins, Bianca devenind agitată.
“Îi reproşa mereu ceva, gesticula şi era vizibil supărată. Fie îl certa, fie îi povestea ceva neplăcut. Au plecat apoi pe rând, întâi ea, iar la cinci minute distanţă a ieşit şi el din local”, ne-a relatat un martor.

By Mimo