joi. mai 30th, 2024

Dupa aproape doi ani de la despartire iese la iveala si adevaratul motiv pentru care Victor Slav si Anda Adam s-au despartit desi erau impreuna de sase ani si toata lumea credea ca va urma nunta.

Despartirea dintre Slav si Anda a luat pe toata lumea prin surprindere si iata ca motivul pentru care cei doi si-au spus adio este reprezentat de faptul ca Victor Slav nu a dorit sa se casatoreasca cu Anda Adam, iar aceasta isi dorea sa faca urmatorul pas in relatia de sase ani.

Ciudat este faptul ca doar dupa sase luni de la despartirea de Anda Adam, fostul prezentator al stirilor meteo de la ProTV avea planuri de nunta cu Bianca Dragusanu, diva divelor din showbizul romanesc. Totusi, incapatanarea lui Victor in ceea ce o priveste pe Anda s-a dovedit de rau augur pentru el pentru ca in doar un an de zile de la despartirea de aceasta a reusit sa inceapa o nonua relatie, sa se insoare si sa divorteze. Daca Anda n-a fost buna de nevastapentru el dupa sase ani de relatie, bine ca a fost Bianca Dragusanu buna dupa doar sase luni si iata ca acum ii este si fosta sotie. Oarecum e de tot rasul ce i s-a intamplat lui Slav, mai ales ca acum, a ramas si fara job, iar din mai multe surse se pare ca tot scandalul cu Dragusanca a atarnat greu in decizia sefilor de la PRO. Asadar de cand s-a despartit de Anda Adam lui Victor Slav ii merge tot mai rau.

By Mimo