Sat. Mar 25th, 2023

 

Putin stiu amanunte din viata amoaroasa a fostului minitru Elena Udrea. Se pare ca Vadim se poate lauda ca stie lucruri pe care aceasta nu le-a povestit nimanui.

Corneliu Vadim Tudor a declarat ca fosta sotie a lui Dorin Cocos ar fi fost implicata in tinerete intr-o relatie cu un fotbalist de la Steaua si i-a putrat o mare iubire unui alt fost ministru, despre care se zvonea la un moment dat ca ar fi chiar varul sau.

Stelistul despre care vorbeste Vadim este Ilie Stan, care a jucat la Steaua in calitate de mijlocas. Ulterior s-a intors la echipa din Ghencea in calitate de antrenor, iar gurile rele sustin ca Udrea ar fi intervenit pentru ca el sa obtina aceasta functie.

“Stiu si de la unele persoane despre aceasta dragoste. Cred ca era la cumpana anilor 80-90. S-a indragostit de baiatul asta de la Steaua. Era vorba de o pasiune! Si banuiesc ca, acum cativa ani, atunci cand Ilie Stan a revenit in Ghencea (n.r. ca antrenor) ea a contribuit. Cred ca Gigi Becali a vrut sa intre pe sub pielea ei si i-a facut un favor. E o deductie logica. Stiu ca se iubeau in Dacie. El avea o Dacie si o parcau in prelungirea Ghencea”, a declarat pentru Cancan, Corneliu Vadim Tudor.

Pe de alta parte, una dintre marile iubiri ale Elenei Udrea ar fi fost Catalin Predoiu, fost ministru al Justitiei, pentru ca amandoi sunt din Buzau.

Ilie Stan
Ilie Stan
Catalin Predoiu
Catalin Predoiu

By Mimo