lun. mai 20th, 2024

Aimee Iacobescu, Cezara Dafinescu si Rodica Popescu Bitanescu se cearta ca la usa cortului din cauza faptului ca primele doua ii reproseaza celei de-a treia ca nu vrea sa le distribuie in piesele ei si ca nu le apreciaza suficient.

“Am auzit despre nemulţumirile lor, că le discriminez, că favorizez pe alţii, etc. Aimee a ieşit la pensie de 15 ani. În piesă are rolul unei femei fatale. Ea nu-şi dă seama că a îmbătrânit. Se vrea femeie fatală la 68 de ani. Cezara, la fel, e pensionară. Mi-a fost impusă într-o piesă de conducerea teatrului. A dat probe, că nu mai juca nicăieri. Teatrul are şi actori angajaţi, care trebuie să joace”, a declarat Rodica.

Cezara Dafinescu este foarte ironica cand vine vorba despre Rodica Popescu Bitanescu si critica cu foarte mare lejeritate spectacolul acesteia de la cimitirul Bellu:
“Părinţii şi bunicii mei sunt îngropaţi acolo şi cred că se răsucesc în mormânt acum”, a răbufnit ea.

Rodica i-a dat imediat replica: “Ce, am jucat pe mormintul ei? Bellu e muzeu. N-am profanat nimic, n-am deranjat pe nimeni”.
Aimee Icobescu se află în spital cu depresie şi se bucură de suportul moral al Cezarei, în timp ce Rodica se relaxează în Grecia:

“Când voi reveni în ţară, voi încerca să rezolv acest conflict!”, ne-a asigurat ea.

By Mimo