vin. iun. 21st, 2024

Cel mai recent divort din lumea mondena are sare si piper. Scandalul incepe sa se contureze incet incet si Sorana, fosta componenta a trupei ASIA, sustine ca sotul a inselat-o cu o escorta.

Jurnalistii au inceput deja investigatiile pentru a afla adevarul despre femeia din cauza careia Sorana a fost nevoita sa ia masuri drastice pentru casnicia sa si sa intenteze divortul.

Au fost chiar la blocul in care locuieste presupusa amanta si au aflat de la vecini ca sotul chiar o viziteaza pe tanara care louieste acolo. Se pare ca relatia dintre cei doi ar fi inceput in calitate de client, apoi a continuat, timp de sase luni.

Desi i-a recunoscut ca a inselat-o, sotul a sustinut ca relatia extraconjugala a durat o luna si jumatate si ca ar fi vorba despre o colega de serviciu.

Reacţia Soranei a fost una surprinzătoare. Artista a primit vestea cu multă tărie şi extrem de resemnată.

„Ea ştie ce e cel mai bine pentru ea şi pentru copil. Nu am dovezi în acest sens şi nu o să îl căsăpesc. Prefer să cred că s-au rezumat la această lună şi jumătate pe care mi-a spus-o el. Nici nu îmi dau seama ce să simt în această situaţie”, a spus ea.

By Mimo