sâm. mai 25th, 2024

Cantareata Giulia a declarat ca toata nebunia pe tema divortului este este mult doar o exagerare.

Ea a recunoscut ca in interiorul relatiei sale de cuplu cu Vlad Huidu au existat tensiuni, insa niciodata nu s-a pus problema divortului, iar dupa cele trei zile petrecute la mare separat, au revenit cu picioarele pe pamant.

„Am avut nevoie de trei zile sa ne limpezim mintile si sa revenim cu picioarele pe pamant”.

„Nu e un peisaj atat de sumbru cum pare. Au fost divergente ca in oricare cuplu. Au fost discutii, nu sunt atat de mari ca sa duca la divort. S-a mers prea departe cu speculatiile in ceea ce ne priveste. Eu voiam sa ma odihnesc un pic, el, sa se distreze. Se mai intampla! Unele pauze, daca stii sa le tii sub control, iti aduc mai multe avantaje decat dezavantaje!”, a declarat Giulia la WOWbiz.

In ceea ce o priveste pe femeia care se afla la mare pe motorul sotului ei, Giulia a declarat ca stie cine este si ca este vorba despre proaspata logodnica a prieteneului cel mai bun al sostului ei, drept pentru care nu s-a suparat.

„Este aceeasi fata care apare foarte des alaturi de el. Andreea o cheama, e iubita celui mai bun prieten al lui Vlad. Nu m-am suparat ca statea pe motorul sotului meu! E abia logodita”, a mai spus cantareata.

By Mimo