lun. apr. 15th, 2024

Latifundiarul din Pipera este pregatit sa isi marite fata cea mare. Se pare ca relatia pe care aceasta o are cu un baiat mai mare decat ea, in varsta de 24 de ani o s-o duca la altar mult mai repede decat si-ar fi dorit tatal ei, desi aceasta a declarat in repetate randuri ca fetele se vor casatori cu prima lor dragoste.

Acceptul latifundiarului se pare ca a venit pentru ca baiatul este unul foarte serios, dar mai ales pentru ca face parte tot din cadrul aceleiasi minoritati.

Acceptul si l-ar fi dat tatal si datorita faptului ca baiatul i-a daruit deja un inel cu diamant fiicei sale, drept pentru care considera ca este ca o promisiune pentru o viitoare logodna.

Totusi nunta nu se va face pana cand el nu va fi iesit din inchisoare. Pana atunci totusi, tanarul a primit acceptul sa vina de cate ori vrea sa o viziteze pe frumoasa lui fata.

Gigi Becali l-a si cunoscut pe viitorul ginere, atunci cand a avut bucuria unei permisii si a putut petrece cateva zile alaturi de familia sa. In cadrul vizitei se pare ca Gigi Becali i-ar fi facut cadou tanarului si o icoana cu ajutorul careia tanarul sa nu cada in ispita necuratului.

Desi pregatirile de nunta nu au inceput inca, se cunosc deja nasii, pentru ca la machedoni, nasii de cununie sunt aceiasi pe care copilul i-a avut la botez. Asadar este vorba despre Gheorghe Hagi si sotia sa.

teodora becali

By Mimo