vin. iun. 14th, 2024

Desi parea o femeie care nu ieasea in public cu tot felul de scandaluri legate de viata ei personala, pentru a atrage stiri despre ea astfel incat sa ii creasca popularitatea, in ultimul timp Lora pare sa ne demonstreze contrariul.

Astfel, divortul ei pare a fi pus pe tava pentru ca ziaristii sa se serveasca fara jena din multitudinea de informatii care sunt aruncate drept momeala.

Ultimul zvon care a aparut despre divortul acesteia este ca Lora ar fi calcat stamb, chiar cu omul cu care se vede zilnic si care o ajuta cu planificarea concertelor ei, nimeni altul decat iubitul Doinitei Oancea.

Cu privire la acest subiect, actrita Doinita Oancea a declarat ca ea nu crede astfel de zvonuri si crede ca si-a luat langa ea un barbat care nu o va face sa sufere.

In acelasi timp si managerul Lorei a luat atitudine si a declarat ca cel care a aruncat pe piata un astfel de zvon ar fi un fost DJ caare a fost concediat acum cateva luni si care a jurat ca o sa se razbune si ca o sa ii distruga casnicia artistei.

 

lora

By Mimo