joi. iun. 13th, 2024

Fotbalistul Mihai Costea a recunoscut ca a inselat-o pe Daniela Crudu si si-a cerut scuze fata de aceasta, dar si fata de parintii lui, pentru ca i-a facut de rusine.

Fotbalistul a declarat, pentru Wowbiz ca este adevarat ca a avut o aventura de o noapte cu Denisa Botcari, dar asta a fost tot. Dupa aceea nu s-a mai intors la ea. Fotbalsitul sustine ca sa fi fost in locul unei femei care a avut o aventura de o noapte nu ar fi iesit in presa sa se laude cu asa ceva.

Insa, in ceea ce o priveste pe tanara din Ramnicu Valcea, Nila a recunoscut fara sa ezite ca este adevarat faptul ca a avut o relatie cu aceasta.
„E momentul sa spun adevarul! E prima si ultima oara cand vorbesc despre viata mea in presa. Spun tot adevarul, ca sa fiu impacat cu mine, pentru ca deja nu mai suport sa fiu implicat in circul asta. Sunt om, am gresit, imi recunosc greseala, dar vreau ca tot spectacolul asta de prost gust sa se termine. Este adevarat ca am avut o aventura de o noapte cu Botcari, dar de atunci nu am mai avut nicio legatura cu ea si nu mai vreau sa aud de ea. Daca as fi fost in locul Denisei Botcari si as fi avut o simpla aventura cu un barbat, de o noapte, mi-ar fi fost rusine sa mai deschid gura. Si inca ceva, in seara in care am fost cu Botcari, am vrut sa… o dau si unui alt prieten… De asemenea, este adevarat ca am umblat o perioada cu Alina, dar a fost altceva, intre noi a fost atractie, nu o simpla aventura, dar in acest moment sunt singur. Nu mai am pe nimeni! Imi cer scuze in fata Danielei, sincer imi pare rau, regret enorm ca am facut-o sa sufere, si va dau cuvantul meu de onoare ca timp de doi ani nu a existat alta femeie in viata mea. Imi pare rau ca am ranit-o, dar in acest moment nici cu ea nu mai vreau sa fiu pentru ca problemele noastre intime trebuiau rezolvate in particular, nu la televizor. Trebuie sa mai zic ca regret ca mi-am facut parintii de ras si imi cer scuze si in fata lor. Tot ce-mi doresc acum este sa imi vad de cariera mea si sa nu-mi mai vad numele in ziare de scandal.”, a declarat Mihai Costea, pentru WOWbiz.ro.

 

daniela crudu

 

denisa botcari

By Mimo