joi. iun. 13th, 2024

Omul de afaceri Alin Ionescu, sotul Cristinei Spatar, regina R&B-ului din Romania, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, acesta fiind acuzat de avaziune fiscala, in urma careia a creat un prejudiciu statului destul de mare.

Se pare ca sotul Cristinei, pe care aceasta il cataloga inainte de casatorie, in cadrului unui interviu, drept un inger, a racolat oameni ai strazii pe care ii convingea sa isi faca firme, firme de care beneficia el pentru a realiza evaziunea fiscala.

Ironia sortii face ca firma pe care Alin Ionescu o conduce sa fi incheiat mai multe contracte cu institutii ale statului, printre care si cu Garda Financiara, institutie care ar fi trebuit sa verifice daca acesta face sau nu evaziune fiscala.

In tot acest timp, Cristina Spatar si Alin Ionescu au dus o viata luxoasa, cei doi declarand chiar ca de un Valentine Day artista ar fi primit cadou de la sotul sau o masina noua, pentru ca cea pe care o avea deja implinise doi ani, iar ei schimba masinile atunci cand ies din garantie.

Se pare ca Alin Ionescu nu si-a recunoscut faptele pentru care este acuzat, iar investigatiile continua. Deocamdata, procuroriui au reusit sa isi impuna punctul de vedere si sa obtina retinerea preventiva a acestuia pentru 30 de zile, precum si sechestrul pe unul dintre imobilele familiei.

cristina spatar

By Mimo