Sat. Jun 10th, 2023

Nu este o noutate faptul ca Romania se poate lauda cu o multime de femei frumoase. Majoritatea strainilor admira frumusetile de pe plaiul mioritic, mai ales ca sunt destule fotomodele made in Romania care au pozat nud in paginile revistelor de profil din intreaga lume.

Exotica Doria Ivan este deschizatoare de drumuri in acest sens, pe plan international, prin pictorialul incendiar pentru revista Playboy din Mexic. Alt fotomodel remarcat este si Roxana Ungureanu, incununata Miss Playboy Romanaia in 2006. Dupa castigarea acestui titlu, Hugh Hefner a invitat-o pentru un pictorial alaturi de alte opt protagoniste, pentru a reprezenta tara noastra. De semenea, frumoasa timisoreanc a aparut si in editia Playboy din Serbia.

Si fotomodelul Oana Bercaru vizitat vila lui Hugh Hefner, in 2006, pentru un pictorial dedicat Campionatului Mondial de Fotbal din Germania, desfasurat in acelasi an. Roxana Ionescu, celebra „Mama Natura”, figureaza si ea intr-un pictorial Playboy SUA, intr-o editie speciala, „Voluptuos Vixen”. Frumoasa Andra Chiorascu a realizat la Balea un pictorial incendiar pentru Playboy SUA.

O performanta greu de atins a realizat si Andreea Mantea, concurenta de la „Dansez pentru tine”, care a pozat pentru Playboy Mexic, Ucraina si SUA, aparand chiar si in calendarul Playboy 2009. Iar supermodelul Alina Puscau a reusit sa fie invidiata atat de vedetele nationala, cat si de cele de peste ocean, prin aparitia pe coperta Playboy SUA!

By Renata