vin. iun. 21st, 2024

“Fashion Days – Meet the designers”, evenimentul oferit de cel mai mare club exclusivist de shopping online din Europa de Sud-Est, ne-a adus pentru o seară mult mai aproape de creaţii spectaculoase semnate de doi dintre cei mai apreciaţi designeri români: Kinga Varga ţi Mihaela Glăvan. Evenimentul a avut loc Joi, 17 Noiembrie în cadrul de poveste orientală al “1001 nopţi” restaurant & lounge.

Kinga Varga şi Mihaela Glăvan au oferit spectatorilor un show inedit ce a reunit 21 de ţinute compuse din creaţii unicat, dar şi din piese de succes ale campaniilor create în exclusivitate pentru membrii Fashion Days.

Kinga Varga, primul designer român de tricotaje, a adus în atenţia publicului combinaţii de împletituri speciale menite să accentueze frumuseţea femeii. Simbol al feminităţii, creaţiile Kinga Varga ne-au spus o poveste despre candoare şi senzualitate, rafinament şi eleganţă. Colecţia a fost completată de accesorii spectaculoase din fire, create special pentru “Fashion Days- Meet the designers” într-o paletă cromatică caldă de la tonuri de crem, bej, corai până la accente aprinse de roşu strălucitor. Am păşit pentru o seară în lumea fascinantă a creaţiilor Kinga Varga, am inspirat feminitate, am respirat pasiune şi ne-am bucurat de atingerea delicată a tricotului.

Pantofii semnaţi Mihaela Glăvan au înnobilat ţinutele şi au surprins prin culoare, atenţia acordată detaliilor, asocieri inedite de materiale, tăieturi şi tipare speciale, dar şi inserţia unor elemete supriză. Modelele concepute au fost dominate de tocuri înalte şi culori puternice. Am admirat botine decupate, pantofi clasici cu platformă înaltă, cizme franjurate şi sandale. Paleta de culori a fost bogată, fiind în contrast puternic sau completând discret şi potenţând impactul vizual al ţinutei: nuanţe de verde intens, albastru electric, portocaliu, dar şi nude, bronz, argintiu sau roz pal. Pantofii creaţi de Mihaela Glăvan au fost cu siguranţă “semnul exclamării” de la sfârşitul fiecărei ţinute.

Vedeta prezentării, Gina Pistol şi-a făcut apariţia într-o rochie lungă, verde crud cu aplicaţii manuale de paiete, creaţie unicat, şi pantofi înalţi în aceeaşi culoare.

Atmosfera a fost întreţinută de Cosmina Păsărin în postura de MC, momente de saxofon live şi concursuri cu premii surpriză.

By Mimo