joi. mai 30th, 2024

Dan Capatos s-a ales, începând de luni, cu o prospătură în emisiune, după ce Bianca Drăguşanu şi-a dat demisia pentru că vrea să se mute la Cluj împreună cu iubitul.

Mădălina are doar 18 ani şi este încă elevă în clasa a 12-a. În comparaţie cu celelalte asistente tv care au lucrat pentru Dan Capatos, Mădălina se laudă cu un bust impresionant şi natural 100%, dar şi cu dimensiuni corporale de invidiat.

Mădălina Pamfile, tânăra care i-a luat locul Biancăi Drăguşanu ca asistentă la “Un show păcătos” (Antena 1), s-a destăinuit Libertăţii şi ne-a mărturisit că nu are iubit.

Tânăra sexy va primi pentru prestaţia ei din emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1 un onorariu de 500 de euro pe lună, jumătate faţă de cât primea mai experimentata Bianca, şi cu 300 de euro mai puţin decât primeşte o altă mondenă – Daniela Crudu.

„Eleva lui Mazăre” e conştientă că acest loc de muncă este în folosul ei, crescându-i notorietatea. Prima seară nu a fost lipsită de emoţii: „Mă simt foarte bine, în calitate de asistentă, am emoţii, dar sper să dau tot ce e mai bun din mine. Nu vorbesc despre salariu, este confidenţial, dar totul ţine şi de evoluţia mea. Am calităţi de asistentă, sunt mereu veselă, cu zâmbetul pe buze, comunicativă şi serioasă, în acelaşi timp. Pe Cruduţa o ştiu de la prezentările de modă, mă ajută să scap de stres, acum sunt ucenicul ei”, a declarat Mădălina, pentru Click! Cât priveşte zvonul că ea s-ar fi transferat de la Liceul „Jean Monnet”, la unul particular, din cauza problemelor avute cu profesorii, după ce a pozat goală în revista Playboy, Mădălina n-a vrut să ofere detalii: „Sunt în proces de transfer. Nu cunosc cât am avut nota la purtare, voi vedea în foaia matricolă”, se mai arată în Click.

By Mimo