Tue. Nov 29th, 2022

Anul Dragonului de Apă, care a început ieri, va fi unul al problemelor economice, dar şi al dezastrelor naturale, sus’in astrologii chinezi.

Anul Dragonului aduce o perioadă în care acţiunile energice şi curajoase îşi vor pune amprenta prin proiecte de mare amploare. De asemenea, acest an va fi marcat de pasiune şi dinamism, scriu cei de la Adevărul.

Potrivit lui Raymond Lo, un astrolog din Hong Kong, Anul Dragonului va continua tendinţa începută în a doua parte a Anului Iepurelui, care tocmai s-a încheiat.

Orice investiţie trebuie tratată cu precauţie, pentru că, deşi Anul Dragonului este unul al realizărilor spectaculoase, eşecurile vor fi şi ele răsunătoare.

Astrologii mai susţin că în anul care tocmai începe, evenimente precum căsătoriile şi venirea pe lume a pruncilor vor fi foarte des întâlnite, chiar şi în condiţiile în care vor fi cheltuiţi foarte mulţi bani pentru ceremonii. Cei născuţi în acest an vor fi norocoşi, dar vor aduce un gram de noroc şi fericire şi familiei din care fac parte, mai scriu cei de la Adevărul.

Dragonul simbolizează ideea de putere, de supremaţie, dar, în acelaşi timp, este perceput şi ca aducător de prosperitate, fericire şi succes. Riscurile pe care şi le vor asuma oamenii nu vor fi suficient analizate, dar deciziile vor avea şanse mari de izbândă, fiind mai degrabă inspirate decât cercetate.

By Mimo