Dum. mart. 3rd, 2024

Potrivit publicaţiei Ziua de Constanţa, Georgic Apostoleanu, tatăl celebrei cântăreţe Elena Alexandra Apostoleanu adică Inna, a fost implicat în 2009 într-un grav accident rutier, în urma căruia o persoană a murit.

Conform sursei citate, poliţiştii de la Rutieră spun că vinovat de producerea tragediei ar fi tatăl vedetei, care nu a păstrat distanţa regulamentară.

Pe numele tatălui Innei, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Poliţiştii au înaintat cauza procurorilor cu propunerea de trimitere în judecată sub acuzaţia de ucidere din culpă.

Georgic Apostoleanu, de 54 de ani, din Neptun, Mangalia, a condus, pe data de 13 August 2009, un automobil marca Dacia, model 1310, pe drumul naţional 39, având sensul de deplasare dinspre Constanţa către Mangalia. La ieşire din localitatea 23 August, Apostoleanu nu a observat un moped condus de Traian Preoteasa, care circula în faţa sa, în aceeaşi direcţie de deplasare şi pe care l-a lovit. În urma accidentului, a rezultat iniţial vătămarea corporală gravă a mopedistului, care ulterior a decedat la spital.

By Mimo