Mon. Dec 11th, 2023

Omul de afaceri Sabin Ivanof dezvaluie noi amanunte despre Stefan Banica Junior si casnicia acestuia cu Andreea Marin. Sabin Ivanof sustine ca Andreea Marin ar fi acceptat sa ramana in casnicia cu Banica de frica creditului pe care acesta l-ar fi avut si pentru care prezentatoarea TV ar fi semnat in calitate de coplatitor.

Creditul solistului, in valoare de 1,7 milioane de euro este fix pentru terenul pe care Ivanof a costruit blocul de locuinte si care a nacut scandalul dintre cei fosti buni prieteni.

Invanof sustine in continuare ca Banica o batea pe Andreea si ca si avocatii acestora si psihologii stiu despre aceste agresiuni fizice.

“Andreea Marin plângea de faţă cu noi, săraca, era o victimă. Am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi mereu zicea că gata, divorţează. Şi de fiecare dată dădea înapoi. Asta pentru că Ştefan Bănică a luat creditul acela în 2008 (n.r. – credit de 1,7 milioane de euro, cu care solistul a cumpărat terenul pe care fraţii Ivanof au ridicat un bloc cu patru etaje), a pus-o şi pe ea să semneze în calitate de codebitor, iar ea a semnat cu ochii închişi, că era îndrăgostită”, a spus Ivanof.

Asta însemna că dacă el n-ar mai fi plătit rata lunară – stabilită la circa 9.000 de euro, pe o perioadă de 24 de ani – Andreea ar fi fost cea care ar fi trebuit să achite datoriile la bancă, fiind coplătitor în acte. Pe lângă asta, Ivanof ne-a mai spus că Marin era constrânsă să tacă şi prin tot felul de acte notariale pe care Bănică i le aducea la semnat.

“Exact la asta se referea cu acel secret. Ea are o convenţie semnată cu el la notar, cu avocaţii lor. Şi avocaţii ştiu că o bătea, şi psihologii lor ştiu că o bătea. Se duceau la psiholog împreună. L-a convins cumva să-şi repare căsnicia şi au mers la psiholog”, a mai spus Ivanof.

“Are un om în casă si îl punea să o urmărească pe bona Violetei, să-i numere sticlele de apă minerală şi bananele pe care le mânca aceasta. Păi aşa faci tu, ditamai cântăreţul care câştigă sute de mii de euro? La concertele de Crăciun le cere bani pe bilete prietenilor”, a povestit Ivanof.

“L-am întrebat în 2012, până să divorţeze, «ce faci dacă o să rămâi singur în căsoaia asta, fără copil, fără soţie, ai 46 de ani, ce se întâmplă cu viaţa ta? Eşti la al doilea eşec, la al treilea eşec». Ştiti ce mi-a răspuns? Că nu o să mai plătească 4.000 de euro cheltuielile casei, o să plătească doar 500 de euro, doar lui nea Florin, ăla, omul lui din casă”, a spus Ivanof.

By Mimo