Chef Florin Dumitrescu facut praf de un fost sef

By on September 24, 2014

Vedeta Antenei 1, Chef Florin Dumitrescu este criticat in cei mai duri termeni de catre un fost sef, Horia Constantinescu.

Acesta l-a atacat pe Florin Dumitrescu exact acolo unde il doare cel mai tare si anume in calitatea sa de bucatar. Horia Constantinescu sustine ca Chef Florin Dumitrescu, unul dintre juratii show-ului „Hell’s Kitchen” este sub mediocru ca bucatar.

“Mă uit la emisiunea «Hell’s Kitchen» de la Antena 1 şi mă întreb: asta este selecţie de bucătari? Făcută de cine? Pletosul cu limbaj şi atitudine de caid (n.r. – tiran), parcă Florin, a lucrat şi pe la noi, cu ani în urmă, iar ca bucătar era submediocru. A lucrat şi în alte restaurante conduse de cunoscuţi de-ai noştri, acelaşi rezultat”, a scris, pe Facebook, Horia Constantinescu.
Acesta este acţionar al clubului Bonton Palace.

Intr-un interviu din anul 2012, pentru vinul.ro, chef Florin Dumitrescu mărturisea că a lucrat numai 30 de zile la „Bonton” și că acea experiență nu a fost cea mai fericită din viața lui. „M-au muncit ca pe hoţii de cai. Aveam un flux de 600 de porţii pe zi. Mi-a apărut gastrita, m-am speriat şi am plecat”.

florin dumitrescu2

 

Sursa foto: Florin Dumitrescu Facebook

1,576