vin. apr. 19th, 2024

Asistente arestate pentru proxenetism si prostitutie

ByMimo

feb. 6, 2015 , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Fie ca mijloceau sau ca ele erau cele care erau trimise pentru a-si vinde trupul, mai multe asistente TV si fete de cluburi de fite din Capitala au fost chemate ieri sa dea cu subsemnatul la sectia 19 de politie. Sase dintre acestea au fost retinute pentru 24 de oare, iar astazi procurorii vor cere arestarea preventiva a acestora pentru 30 de zile.

Daniela Crudu, Diana Guresoaie, Diana Nicoras, Georgiana Constantin, Lavinia Despina sunbt printre cele care au fost chemate de catre politisti pentru a da declaratii. Se pare ca fetele isi vindeau trupul pe sume cuprinse intre 500 si 2000 de euro, dar o faceau numai pentru barbati bine cotati financiar, oameni de afaceri atat din tara cat si din strainatate, dar si pentru jurnalisti.

Una dintre fete are mandat de retinere in lipsa si este cautata de catre politie dupa ce s-a aflat ca a fugit din tara imediat ce a auzit ce se petrece.

O alta tanara este cercetata in libertate. Cele mai cunoscute dintre cele care au fost arestate seara trecuta sunt Diana Guresoaie si Diana Nicoras. Prima si-a facut aparitia in lumea mondena la bratul fotbalistului Cristi Tanase. Se zvonea ca aceasta ar fi implicata in afaceri dubioase din cauza faptului ca desi nu are niciun venit ea isi permite mai multe vacante de lux pe an dar si haine de firma. A doua, Diana Nicoras si-a facut aparitia prin mai multe cluburi din Bucuresti, apoi cei de la Playboy i-au propus un pictorial incendiar iar astfel a ajuns destul de cunoscuta. Aceasta se lauda in oras ca are o garderoba impresionanta si ca numai gentile ei ar valora 250 de mii de euro.

In dosar sunt implicate si Daniela Crudu despre care de acum cativa ani se zvonea ca ar practica prostitutia mai ales ca a fost vazuta la poarta casei unui om de afaceri din Brasov, patron al unei echipe de fotbal, dar si Madalina Pamfile care a fost introdusa in lumea mondena de nimeni altul decat primarul Constantei Radu Mazare, astfel alegandu-se si cu porecla eleva lui Mazare.

 

daniela crudu
daniela crudu

 

Denisa Bita
Denisa Bita

 

Lavinia Despina
Lavinia Despina

 

Georgiana Constantin
Georgiana Constantin

 

Diana Nicoras
Diana Nicoras

 

Diana Guresoaie
Diana Guresoaie

 

Madalina Pamfile
Madalina Pamfile

 

Ramona Popescu
Ramona Popescu
Rellys Tonu
Rellys Tonu

 

Simona Trasca
Simona Trasca

By Mimo