lun. mai 20th, 2024

Obişnuită mai mult cu trupul gol şi cu interviuri despre apariţiile sale din revistele pentru bărbaţi, Mădălina Pamfile a vorbit într-un interviu acordat EVZ.ro despre talentele pe care le are şi pe care nimeni nu şi le imaginează.

Aceasta a declarat că atunci când era mică scrie poezii băieţilor şi desena mult. Se pare însă că odată mărită proaspăta vedetă a trecut la o altă metodă pentru impresionarea bărbaţilor. Tânăra de doar 18 ani a vorbit în cadrul interviului şi despre şcoală şi sistemul de învăţământ din România, despre care a spus că în mare e ok.

”Sunt momente când mi se pare nedrept, iar unele decizii, incorecte. În mare, sistemul e ok, dar sunt prea multe obiecte, toţi profesorii cer cât mai mult, iar în aceste condiţii, în anul când dau examenul de bacalaureat, îmi dau seama că este destul de dificil să te concentrezi pe materiile prioritare”, a spus Mădălina.

Bruneta susţine că, în general, are înclinaţie spre literatură, spre creaţie, spre imaginaţie.

Până la examenul de bacalaureat, Mădălina Pamfile îşi protejează zonele intime de privirile indiscrete ale camerei de luat vederi. În emisiunea „Un show păcătos”, de la Antena 1, de miercuri seară, aceasta a purtat o rochie mult prea scurtă.

Citeşte şi:
capatos are o nouă asistentă: mădălina pamfile

By Mimo