lun. mai 20th, 2024

Cred că toate am fost şocate de vremea care ne-a luat pe nepregătite. Astfel, aşa cum şoferii îşi schimbă repede cauciucurile, aşa şi noi femeile ne schimbăm cremele pe care le-am avut pe timpul verii, cu unele mult mai hidratante, în special bazate pe uleiuri.

În primul rând în sezonul rece este nevoie de produse cu un grad ridicat de hidratare, acesta este mai expus la frig şi vânt şi astfel îşi pierde din hidratare şi devine uscat. Caută pentru tipul tău de ten produse bazate pe ulei de avocado, ulei mineral, ulei de aglica sau ulei de migdale.

Cremele cu factor de protecţie UV trebuie folosite şi iarna. Razele ultraviolete (UV) se reflectă şi devin mai puternice în culoare albă a zăpezii. Aplică crema cu jumătate de oră înainte de a ieşi afară.

De asemenea, poţi să înlocuieşti demachiantul lichid sau spumant cu unul cremos, bogat în uleiuri care previne uscarea tenului tău.

În sezonul rece nu trebuie să uitaţi să vă îngrijiţi buzele. Din cauza vântului ele se pot crăpa sau exfolia. Hidratează-ţi constant buzele cu un balsam pentru ca ele să nu sufere.

Atenţie! Băile fierbţinţi duc la scăderea nivelului de hidratare. O baie caldă, nu fierbinte poate fi foarte tonică şi benefică pentru piele.

By Mimo