Primele locuri de muncă ale celebrităţilor

By on October 18, 2011

Şi celebrităţile au pornit de jos. Cel puţin aşa este în cazul celor de mai jos care, înainte să ajungă persoane mega-cunoscute, au avut vieţi de-a dreptul normale, cu job-uri ca oricine altcineva.

Pe când avea doar 15 ani Jim Carrey a fost nevoit să-şi caute de muncă pentru că tatăl său rămăsese fără job, iar familia lui avea nevoie de ajutor. Astfel, Jim Carrey s-a angajat cu jumătate de normă ca agent de pază la o fabrică de anvelope din afara oraşului Toronto. Ceea ce avea să-i aducă norocul de mai târziu au fost vizitele sale dese în cluburile de comedie. “Mama m-a îmbrăcat într-un costum de poliester, şi am fost huiduit de pe scenă, şi nu am mers înapoi timp de doi ani. Dar apoi, când m-am întors, am fost fenomenal”, a declarat pentru Larry King, în 2001.

Chris Rock a muncit în restaurantul “Red Lobster”, un restaurant foarte scump. El a declarat pentru Jay Leno că partea bună când lucrezi în restaurantul “Red Lobster” este că îţi permiţi să mănânci acolo. El câştiga salariul minim pe economie şi job-ul lui era să cureţe după copii.

Primul cec pe care l-a încasat Queen Latifah a fost în valoare de 88 de dolari. Aceasta a povestit că era surprinsă să vadă cât de multe taxe are de plătit, dar a fost în continuare fericită. Queen Latifah îşi aminteşte că i-a dat o parte din bani mamei sale, iar cu restul a fost la cumpărături.

Gerard Butler a fost avocat la o firmă de avocatură din Edinburgh. El spune că nu îi plăcea absolut deloc ceea ce făcea, iar într-un final a fost concediat. La început, credea că acesta este cel mai îngrozitor lucru care i se putea întâmpla, dar ulterior s-a îndreptat spre actorie, lucru pe care şi l-a dorit dintotdeauna. Acum vede altfel lucrurile şi se gândeşte unde ar fi fost dacă nu ar fi fost concediat de la firma de avocatură.

653