sâm. apr. 13th, 2024

Şi celebrităţile au pornit de jos. Cel puţin aşa este în cazul celor de mai jos care, înainte să ajungă persoane mega-cunoscute, au avut vieţi de-a dreptul normale, cu job-uri ca oricine altcineva.

Pe când avea doar 15 ani Jim Carrey a fost nevoit să-şi caute de muncă pentru că tatăl său rămăsese fără job, iar familia lui avea nevoie de ajutor. Astfel, Jim Carrey s-a angajat cu jumătate de normă ca agent de pază la o fabrică de anvelope din afara oraşului Toronto. Ceea ce avea să-i aducă norocul de mai târziu au fost vizitele sale dese în cluburile de comedie. „Mama m-a îmbrăcat într-un costum de poliester, şi am fost huiduit de pe scenă, şi nu am mers înapoi timp de doi ani. Dar apoi, când m-am întors, am fost fenomenal”, a declarat pentru Larry King, în 2001.

Chris Rock a muncit în restaurantul „Red Lobster”, un restaurant foarte scump. El a declarat pentru Jay Leno că partea bună când lucrezi în restaurantul „Red Lobster” este că îţi permiţi să mănânci acolo. El câştiga salariul minim pe economie şi job-ul lui era să cureţe după copii.

Primul cec pe care l-a încasat Queen Latifah a fost în valoare de 88 de dolari. Aceasta a povestit că era surprinsă să vadă cât de multe taxe are de plătit, dar a fost în continuare fericită. Queen Latifah îşi aminteşte că i-a dat o parte din bani mamei sale, iar cu restul a fost la cumpărături.

Gerard Butler a fost avocat la o firmă de avocatură din Edinburgh. El spune că nu îi plăcea absolut deloc ceea ce făcea, iar într-un final a fost concediat. La început, credea că acesta este cel mai îngrozitor lucru care i se putea întâmpla, dar ulterior s-a îndreptat spre actorie, lucru pe care şi l-a dorit dintotdeauna. Acum vede altfel lucrurile şi se gândeşte unde ar fi fost dacă nu ar fi fost concediat de la firma de avocatură.

By Mimo