Tue. Dec 5th, 2023

Cunoscutul cântăreț de muzică latino Pepe s-a căsătorit cu iubita sa Raluca pastramă, încursul zilei de ieri, la ora 15.47, la Casa de Căsătorii a sectorului 4, ceremonie oficiată de primarul Cristian Popescu-Piedone, în prezenţa a doi martori: naşii Andra şi Cătălin Măruţă, scrie Libertatea.

La cununie, după o ceremonie care a durat doar 10 minute, primii care au ieşit afară au fost naşii celor doi, Andra şi Cătălin Măruţă, alături de Raluca ex-Pastramă, devenită Pascu. Raluca, care și-a sărbătorit astăzi și ziua de naștere, a fost îmbrăcată foarte simplu, în tricou şi în colanţi, aceeaşi ţinută pe care o purtase și de dimineaţă, când a fost la coafor.

La câteva minute după cununie, Pepe a ieşit pe furiş pe o uşă de serviciu şi s-a aruncat pe bancheta din spate a maşinii. Apoi şi-a tras pe faţă, pentru a se ascunde de aparatele foto, o bluză de trening de culoare roşie.

“La ora 15.47 am oficiat cununia civilă a celor doi, ca totul să fie legal, iar în timpul emisiunii «Happy Hour» am refăcut ceremonia. La Starea Civilă au fost prezenţi doar cei patru: Pepe cu Raluca şi Andra cu Măruţă. Pepe i-a zis Ralucăi că o iubeşte mult, i-a ţinut mâna pe burtică şi a mângâiat-o. Amândoi au spus un «Da» răspicat”, a declarat, pentru Libertatea, primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone.

Chiar dacă Pepe îşi programase să facă nunta la cort, vremea nu a ţinut cu el, aşa că, într-un final, artistul şi Raluca au petrecut într-una din sălile de evenimente ale unui restaurant de lux din nordul Bucureştiului, Aristocrat Hall. Meniul de nuntă al celor doi a fost unul sofisticat, din care nu au lipsit preparate precum somon afumat cu hrean şi capere, tartine cu icre de somon, “vol au vent” cu pui şi ciuperci, muşchi de porc, de vită şi piept de pui la grătar cu legume, iar preţul unui tacâm a fost de 130 de euro.

Citște și…
pepe: nu vom avea lună de miere

oana zăvoranu: pepe nu îşi doreşte copilul

oana zăvoranu: aş poza din nou goală în post

pepe ripostează la declarațiile fostei soții despre el

pepe va avea un băieţel cu raluca pastramă

pepe ar putea deveni tată

zăvo trece prin momente dificile

By Mimo