Mon. Dec 11th, 2023

Părăsită de iubitul fotbalist şi ajunsă şi şomeră, Mădălina Pamfile, 19 ani, s-a dus luni, cu forţe proaspete, să-şi arate talentele la Facultatea de Teatru şi Film din cadrul Universităţii Hyperion, scris Click.

Din păcate, nici pictorialele sexy din Playboy şi nici idila cu Radu Mazăre nu au avut darul să impresioneze comisia de examinare. Pamfile a dat cu bâta-n baltă şi s-a făcut de râs în faţa profesorilor, care au picat-o cu nota…4!
Slabă moartă, nemachiată şi îmbrăcată cu blugi cu vedere la chiloţi! Eleva lui Mazăre a făcut senzaţie, luni dimineaţă, de cum a intrat pe holurile Facultăţii de Teatru şi Film din cadrul Universităţii Hyperion, secţia Actorie. Deşi toţi colegii şi-au dat coate când au văzut-o, Mădălina nu i-a băgat în seamă. A stat într-o parte, sprijinind un perete, până când i-a venit rândul să intre în sala de examinare.

Bruneta avusese grijă să facă impresie şi să-şi posteze, cu o zi înainte de examen, pe Facebook cum îl buchisea ea de zor pe Eminescu prin parcuri. În faţa profesorilor însă, eleva lui Mazăre nu a putut să bolborosească nici măcar o strofă din cele zece poezii pe care le avusese de studiat. Mai mult, cu impertinenţă, ea a avut tupeul să-i întrebe pe profesorii din comisie dacă poate cumva să-şi arunce un ochi peste foile cu poezii.

Supărată că nu a trecut proba, s-a aşezat pe o bancă să reflecteze

Dacă la recitat a dat-o în bară, uitând versurile, nici la cântat nu a fost mai brează. Şi-a ales o melodie din repertoriul trupei O-Zone, mai precis “De ce plâng chitarele!”, dar când a deschis gura a spart timpanele comisiei.

Nici măcar la dans nu s-a priceput. Deşi bate cluburile noapte de noapte, când profesorii au pus-o să danseze jazz, Pamfile a refuzat, pe motiv că nu poate să se mişte pe ritmuri complicate. Total debusolată, ea a ieşit cu coada între picioare din sala de examen şi a început să vocifereze de mama-focului, văitându-se la colegi.

“Nici nu vreau să mai aud de facultate. Dacă nu intru nici la Actorie, nu mai dau la nimic!” Se pare, însă, că noaptea a fost un bun sfetnic pentru ea, pentru că, marţi dimineaţă, s-a prezentat la a doua probă, monologul.

Când profesorii au întrebat-o ce a pregătit, ea a spus că va interpreta rolul unei fete din “Jocul de-a vacanţa”, de Mihail Sebastian. Uitase însă numele personajului! Ca să se scuze cât de cât, a încercat să convingă comisia cu lamentări, zicând că-i plac poeziile şi că-i place să scrie romane.

Enervaţi, profesorii i-au sugerat atunci să meargă la Facultatea de Litere şi i-au trântit un patru! Supărată foc, Mădălina a ieşit din sală cu o falcă-n cer şi una-n pământ, hotărâtă să abandoneze orice tentativă de a mai da la o altă facultate, convinsă că şcoala nu-i de ea!

Mădălina, dată afară şi de la show-ul lui Capatos

Bruneta s-a perindat prin platoul emisiunii “Show Păcătos” timp de şase luni, însă gafele pe care le-a făcut de-a lungul timpului i-au făcut pe producători să renunţe la ea.

Ultima tentativă de sinucidere, motivată de faptul că a fost părăsită de fotbalistul Gabi Matei, le-a făcut impresie proastă şefilor din Antenă. Pamfile a fost dată afară, cu toate că Dan Capatos a încercat să-i salveze pielea cât a putut. Rămasă fără job, Mădălina s-a gândit să-şi facă o carieră în actorie, însă nici aici nu a avut noroc.

Sursa: Click

Citește si…
mădălina pamfile susține că fostul ei iubit a tăiat-o cu cuţitul

costea, scos iar din minţi de crudu! i-a spart telefonul după ce şi-a desfăcut picioarele la piscină!

daniela crudu, gata să fie dată afară din cauza lui costea

şeful poliţiei rutiere vâlcea: daniela crudu a fost văzută, duminică, în compania stelistului mihai costea

cruduța neagă împăcarea cu costea

daniela crudu s-a văzut în secret cu mihai costea, la vâlcea

daniela crudu se întâlneşte pe ascuns cu costea!

altul a fost motivul despărțirii dintre mihai costea și cruduța: violența

povestea incredibilă a “cenuşăresei” crudu

capatos are o nouă asistentă: mădălina pamfile

Crudu s-a despărțit de Costea ca el să ajungă un mare fotbalist

By Mimo