joi. iun. 13th, 2024

Calitatea industriei textile din Romania a inceput sa ia amploare in ultimii ani. Calitatea produselor realizate exclusiv la noi in tara a inceput sa rivalizeze puternic cu cele realizate in Asia si Europa Centrala, dovada a acestui fapt este insasi decizia marilor creatori si producatori de moda precum Zara de a folosi fabrici din Romania pentru a-si realiza hainele si accesoriile. Aceasta tendinta a industriei se poate observa chiar si in cazul fabricilor de lenjerii de pat precum cele din Pucioasa, judetul Dambovita, care realizeaza produse vandute de magazine online precum Visepufoase.
Tehnologizarea proceselor si dezvoltarea comertului online a permis fabricilor autohtone sa isi aduca produsele mai aproape de clienti. Vanzarea online a lenjeriilor de pat spre exemplu este una dintre cele mai profitabile modalitati prin care producatorii reusesc sa isi puna in comert produsele intr-un mod prompt si profesional. Visepufoase, magazinul online de asternuturi de pat sta drept dovada a acestui proces. Aprovizionarea se face rapid, iar un client poate sa isi primeasca produsul comandat rapid, avand in vedere faptul ca stocul este actualizat des. Avand o relatie stransa cu furnizorii, un astfel de magazin online poate sa dea si informatii legate de revenirea unui anume produs pe stoc, sau in cazul de fata pe site, dar si alte detalii legate de compozitia materialului din care sunt realizate lenjeriile de pat, dar si durabilitatea acestuia.
O relatie stransa intre producatori si vanzatori si eliminarea intermediarilor permite astfel ca industria de textile, si nu numai, din Romania sa se dezvolte conform regulilor moderne. Desi astfel de procese erau in uz inca de acum un deceniu in tarile mai dezvoltate, unde comertul online a luat amploare mai rapid, putem observa foarte facil ca aceasta tendinta este in crestere si la noi. Gradul de incredere pe care cumparatorul roman il are fata de magazinele online a inceput sa creasca, in mare parte datorita profesionalismului de care anumite site-uri dau dovada. Spre exemplu Visepufoase, acesta este unul dintre cele mai populare magazine online de lenjerii de pat disponibile la ora actuala strict datorita modului occidental prin care reprezentantii de vanzari trateaza clientii, dar si a calitatii superioare a produselor oferite spre vanzare.
Pentru a putea sa dezvoltam pe viitor comertul online si in Romania si pentru a permite invierea industriilor autohtone este imperios necesar ca insasi reprezentantii magazinelor online sa dea dovada in mod constant de profesionalism, promptitudine si respect.

By Mimo