joi. iun. 20th, 2024

După mai bine de 30 de ani, solistul trupei Iris, Cristi Minculescu, părăseşte grupul începând cu data de 3 septembrie, informează un comunicat oficial al formaţiei postat pe pagina oficială a trupei scrie Cancan.

După ce timp de 32 de ani a fost inimitabilul solist Iris, Cristi Minculescu a ales să se retragă din grupul care l-a consacrat. Toni Şeicărescu (Direcţia 5) este anunţat ca noul solist al trupei, se mai arată în acelaşi comunicat.

„Începând cu data de 3 septembrie 2012, Cristi Minculescu părăseşte grupul IRIS. Activitatea formaţiei va continua, avându-l ca solist pe Toni Şeicărescu”, se arată în comunicatul trupei de pe pagina oficială.
„Pur şi simplu, nu mai are chef, nu mai vrea să cânte.”, a declarat, în mod uimitor, soţia lui Cristi Minculescu pentru Jurnalul Naţional.

Colegii din trupă spun însă că la mijloc ar fi neînţelegeri de natură financiară. „Cristi a spus că nu mai vrea să cânte cu noi pentru că nu-i mai convine cât câştigă în România. Dar Iris e mai mult decât un grup rock, e un simbol al rockului din Romania şi de aceea va merge mai departe.”, a declarat Nelu Dumitrescu, liderul formaţiei Iris.

Alături de Iris, Cristi Minculescu a devenit unul dintre cei mai iubiţi cîntăreţi de muzică rock din România. Discografia trupei, cuprinde nu mai puţin de 19 albume.

Sursa: Cancan

 

By Mimo