joi. iun. 13th, 2024

Desi mai are putin si aduce pe lume primul copil al cantaretului Alex Velea, Antonia nu reuseste sa divorteze de primul ei sot, drept pentru care numele de familie al copilui pe care il va aduce pe lume va fi al fostului ei sot.

Pentru a schimba acest lucru, Alex Velea este nevoit ca imediat dupa ce iubita sa naste sa o dea in judecata si sa ii dea micutului numele sau.

Într-un interviu pe care l-a acordat celor de la revista The One, Antonia s-a decis să vorbească despre despartirea de cel care i-a fost soț, Vincenzo, împreunaă cu care o are pe Maya.
„Când l-am cunoscut pe fostul meu soţ, eu nu eram vedetă. Atunci, el m-a susţinut. Nu ne-am despărţit din cauza carierei mele. E funny că mi se reproşează acum, după ce s-a terminat şi sunt în divorţ, că nu am timp pentru copil şi că am ales cariera, dar cât am fost căsătorită nimeni nu mi-a spus asta. Poate el a simţit-o în sinea lui, dar a tăcut. Nu mi-a dat nimic de înţeles. Când am rămas însărcinată, am stabilit împreună că e OK să-mi continuu cariera. Poate pe parcurs nu i-a mai plăcut aspectul ăsta. Chiar nu ştiu. Cert e că nu de asta ne-am despărţit”, a mărturisit Antonia.

 

By Mimo