lun. apr. 15th, 2024

simona senzual playboy

playboy simona senzual
senzual

Simona-Sensual a revenit in paginile ziarului „Libertatea”, la rubrica Vremea, pe care a mai prezentat-o la debutul ei in lumea media. Astfel, frumoasa blonda devine cel mai longeviv “meteorolog”, ea fiind deja la cel de-al treilea sezon.
In ultima vreme, cititorii ziarului Libertatea au solicitat, din ce in ce mai des, informatii si mai ales fotografii noi cu Simona-Sensual. Pentru acestia, dar si pentru toti admiratorii sexului frumos, iata o veste buna: Simona a aceptat sa prezinte rubrica meteo.
“Sunt foarte bucuroasa ca m-am intors la prima mea dragoste, si anume, la rubrica «Vremea». Oricat am incercat eu sa ma ascund de ploile torentiale, de norisorii nabadaiosi sau de soarele arzator, toate acestea fac parte din viata mea si nu am putut sta multa vreme departe de ele. Chiar si in perioada in care nu mai apaream in ziar, oamenii inca ma opreau pe strada si ma intrebau despre starea vremii, daca ploua sau e frumos, daca se imbraca gros sau subtire”, ne-a marturisit zambind diva.
Simona a inceput, in intervalul in care a lipsit “de pe harta”, sa se implice in ajutorarea unor cazuri sociale si spera ca in curand sa-si deschida o fundatie care sa-i poarte numele. In acelasi timp, Simona revine si pe micul ecran, blonda alaturandu-se sexy-asistentelor de la TV. Ea urmeaza sa aiba acest rol in emisiunea “Dan Diaconescu Direct”, de la OTV, unde il va asista pe Dan Diaconescu in cadrul momentului sponsorului, “Murfatlar”.

By Renata