vin. apr. 19th, 2024

Desi ar trebui sa dea un exemplu tocmai pentru ca este persoana cunscuta si multe dintre fetele tinere din ziua de azi o considera un model, Roxana Vancea nu foloseste echipament de protectie atunci cand se suie pe motor, mai ales ca merge cu viteze foarte mari.

Fosta vecina de la emisiunea Neatza cu Razvan si Dani recunoaste cu nonsalanta ca merge cu 140-200 km/h in afara oraselor si nu poarta echipament de protectie. Ea spune ca primul care a urcat-o pe o motocicleta a fost chiar tatal ei, insa acesta este mult mai cu bagare de seama atunci cand vine vorba despre cum merge el.

Fosta asistentă de la “Neatza cu Răzvan şi Dani” părea un “copil cuminte”, dar este asemenea unui cal nărăvaş. Cum există viaţă şi după TV, Roxana Vancea este antrenoare de fitness, ocupându-şi timpul liber cu cea mai recentă pasiune a ei: goana pe motor.

Mai nou, Vancea vrea sa-si schimbe motocicleta si se gandeste sa cumpere una. Un Suzuki de la un prieten. Roxana spune ca parintii vor fi cei care ii vor plati motorul, dar ca nu va da pe acesta mai mult de 3.500 – 4000 de euro.

 

roxana vancea motor

roxana vancea motor

By Mimo