Dum. mart. 3rd, 2024

Oana Zavoranu a fost prinsa in flagrant atunci cand ii cerea medicului Marek Valcu 10.000 de euro. Esteticianul a denuntat-o dupa o lunga perioada de santaj.

Avocatul Oanei spune ca doctorul Marek Valcu i-a inscenat flagrantul vedetei si i-a aruncat plicul cu bani in masina. „Oana a cerut contravaloarea a sase operatii estetice de mare precizie si masura. Din pacate ea a ales o metoda nefericita de intra in sfera ilicitului penal. Avem fotografii clare care arata ca sanii Oanei au fost facuti praf de acest doctor. La acel flagrant, doctorul Marek i-a aruncat plicul Oanei in masina. Poate trebuia sa o asist eu pe Oana la aceasta procedura si nu se intampla ce s-a intamplat”, a spus avocatul Alexandru Murarescu.

Marek Valcu nu renunta sub nicio forma la acuzatii. Medicul estetician pare hotarat ca Oana Zavoranu sa plateasca pentru ceea ce i-a facut.

„Nu imi este frica de nimeni, vreau ca justitia sa isi urmeze cursul. Eu azi la ora 16 am aflat ca Oana vine cu un mediator, am zis ca nu ma deranjeaza. Medierea se face dupa un protocol, sunt niste principii dupa care se desfasoara. Probabil ca exista un contract, nu mai tin minte”, a spus acesta.

By Mimo