sâm. apr. 13th, 2024

Liviu Varciu dezvaluie picanterii din viata lui amoroasa

ByMimo

dec. 19, 2014 , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Nou venit in barca grupui Intact, Liviu Varciu a fost invitat la o emisiune a trustului „Agentull Vip” si a povestit mai multe intamplari din viata lui.

Printre picanteriile pe care le-a dezvaluit, Liviu a recunoscut ca a fost indragostit de doua frumuseti autohtone dar cu care nu s-a infiripat pana la urma absolut nimic. Este vorba despre Andreea Mantea si despre Andreea Banica.

Liviu a spus ca pe vremea cand filma la o emisiune unde o avea drept colega pe Andreea Mantea s-a indragostit cu ea si desi au dormit impreuna in acelasi pat nu s-a intamplat nimic. Liviu a declarat si ca se bucura ca ea este acum insarcinata, iar iubitul ei este fratele lui Sorin de la Ro-mania.

O alta feblete a lui Liviu a fost Andreea Banica, despre care a spus ca a alergat dupa ea de cand avea 15 ani, insa in cele din urma i-a furat-o Lucian, cu care aceasta este acum si casatorita.

 

liviu varciu si andreea banica liviu varciu si andreea mantea

By Mimo