Sun. Feb 5th, 2023

16 septembrie este ziua la care Delia Matache visează încă din adolescenţă. Cântăreaţa şi alesul ei, Răzvan Munteanu, sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. Vor avea circa 500 de invitaţi, iar Horia Brenciu le va cânta la petrecere scrie Click.

Delia şi Răzvan vor avea parte de o nuntă cu ştaif! După ce s-au căsătorit la Tg. Jiu, sub Poarta Sărutului, cei doi vor o nuntă de pomină.

Click! a aflat că atât rochia miresei, cât şi costumul mirelui sunt aproape gata şi vor arăta de nota zece, mai ales că au costat în total în jur de 10.000 de euro.

Cununia religioasă va avea loc sâmbătă, la ora 17.00, la una dintre cele mai frumoase biserici din Bucureşti, Sf. Spiridon cel Nou.

Apoi, în cea mai frumoasă zi din viaţa lor de cuplu, Delia (30 de ani) şi Răzvan (35 de ani) îşi vor întâmpina cei aproape 500 de invitaţi la Buftea.

Nuntaşii vor fi serviţi cu bucate alese, într-un decor de vis, într-un cort special amenajat, aşa cum a fost şi la nunta lui Teo, „sursa” de inspiraţie.

Prieteni de-ai mirilor au dezvăluit, pentru Click!, că cei care vor întreţine atmosfera sunt nume sonore.

Horia Brenciu (foto stânga), renumit pentru show-urile pe care le face cu trupa sa la evenimente private, îi va face pe nuntaşi să danseze pe rupte.

Vor mai cânta şi ansamblul Doina Gorjului şi Damian Drăghici. Multe din detaliile legate de nuntă sunt o surpriză chiar şi pentru Delia.

Ocupată cu repetiţiile pentru “X-Factor”, vedeta a mers pe mâna lui Răzvan.

Răzvan este cel care s-a întâlnit cu organizatorii şi a pus la punct în cel mai mic detaliu meniul, decorurile, muzica.

Până şi soacra mică a fost impresionată de calităţile acestuia de organizator. Gina Mocanu, mama solistei, a lăudat dexteritatea viitorului ginere şi se spune că este cea mai fericită mamă.

„Sunt uimită de câte a putut băiatul ăsta să facă. Mai rar aşa ceva. Nici noaptea nu doarme din cauza acestor pregătiri” ne-a declarat doamna Mocanu, mama Deliei.

El vrea să facă ceva foarte special, care să o surprindă pe Delia. A spus că a ales un meniu ce n-a văzut Parisul, vă daţi seama ce minunăţii vom găsi acolo”, a mai adăugat soacra mică.

După nuntă, lună de miere în Africa

Delia şi Răzvan au devenit soţ şi soţie cu acte în regulă în urmă cu aproape două săptămâni, la Târgu Jiu.

S-au căsătorit civil la Tg. Jiu, lângă Poarta Sărutului

Ceremonia, la care au participat familiile celor doi şi prieteni apropiaţi, a avut loc chiar la Poarta Sărutului.

După cununia religioasă, care va avea loc la 16 septembrie la biserica Sf Spiridon cel Nou, unde s-a căsătorit şi EBa, Delia şi Răzvan vor pleca în luna de miere, în Africa.

Vor face căsătoria religioasă la biseria Sf. Spiridon cel Nou

Apropiaţii cuplului ne-au spus că, pentru călătoriile în Tanzania şi Zanzibar, cei doi se vor înarma, la propriu, pentru că vor călători şi prin zone periculoase.

Culmea, totul se „potriveşte” de minune în viaţa cântăreţei, care nu şi-a neglijat nici cariera: noul ei single se numeşte… „Africana”.

De săptămâna viitoare, e jurat la «X-Factor»

Delia a avut o vară foarte încărcată! Vedeta a trebuit să se pregătească şi pentru nuntă, dar a muncit la greu şi pentru noua ediţie a show-ului „X-Factor”.

Frumoasa blondină va fi jurat, alături de Dan ­Bittman şi de Cheloo, în emisiunea care va începe la Antena 1 pe 23 septembrie.

Delia a bătut ţara în lung şi-n lat alături de colegii ei din juriu pentru a-i asculta pe cei care visează să devină staruri.

Sursa: Click

By Mimo