sâm. apr. 13th, 2024

Scoasa din minti de faptul ca Adrian Cristea nu contribuie financiar la crestea fiicei sale, Denisa Nechifor a luat o decizie care l-a lasat pe fotbalist cu gura cascata.

Mai exact, el va fi obligat de lege sa bage adanc mana in buzunar.

Problemele par sa nu se mai termine pentru Adrian Cristea. Fotbalistul nu isi gaseste echipa de club de mai bine de o jumatate de an, a pierdut-o definitiv pe Bianca Dragusanu, iar pe deasupra are si grave probleme financiare, avand in vedere ca nu mai are nici o alta sursa de venit. Ca si cum toate acestea nu ar fi fost suficiente, Adrian Cristea mai are o problema uriasa. Mama fiicei sale, Denisa Nechifor, este hotarata sa il dea in judecata pe Cristea, pentru a stabili o pensie alimentara pentru fiica lor in varsta de cinci ani, Rania.

„Denisa este facuta foc si para. Ea nu are nevoie de nimic, ii ofera fiicei sale tot ceea ce este mai bun. Insa are de gand sa ia masuri legale pentru ca nu este normal ca el sa isi cumpere fel de fel de lucruri scumpe, sa duca o viata de print, iar la copilul lui sa vina cu trei bomboane. Un copil nu se creste asa. Denisa i-a permis mult prea multe si a fost mereu extrem de intelegatoare. Nu i-a impus niciodata nimic, nu l-a deranjat niciodata cu nimic, nu i-a facut nici un repros. Ba din contra, a incercat sa il sprijine cat a putut de mult. Intotdeauna i-a luat apararea la TV, iar uneori a si mintit, numai pentru a nu-l pune pe Cristea intr-o lumina nefavorabila. Acum insa, i-a ajuns si ei cutitul la os, cand afla ca el si-a mai luat un ceas de nu stiu cate mii de euro, ori a dus in vacante fel de fel de domnisoare. Cand vezi ca tatal copilului tau nu vrea sa contribuie in nici un fel la educatia acestuia, te mai apuca nervii. Denisa nu vrea sa ii faca rau lui Adi, ci doar sa il faca sa inteleaga ca nu este singur pe lume, ci are un suflet in grija”, a declarat o prietena apropiata a Denisei, pentru CANCAN.ro.

By Mimo