mar. mai 21st, 2024

Actrita Magda Catone a dezvaluit ca s-a dus la mai multe manastiri cu sotul sau, Serban Ionescu, rugandu-se pentru starea de sanatate a celui ce avea sa moara in 2012, la 62 de ani.

Actorul Serban Ionescu a murit la 21 noiembrie 2012, dupa o lunga suferinta cauzata de scleroza laterala amiotrofiaca, o boala ce se manifesta prin piederea progresiva a mai multor celule nervoase din creier si maduva spinarii care controleaza muschii ce fac posibila miscarea.

Cat timp a fost bolnav, sotia lui Seban Ionescu, Magda Catone, s-a rugat alaturi de acesta la mai multe manastiri. “La mormantul parintelui Arsenie Boca am fost fost impreuna cu sotul meu Serban Ionescu”, a dezvaluit Catone recent, scrie wowbiz.ro.

“Atat de mult m-am rugat la Dumnezeu sa poata si el sa ajunga la mormantul lui Arsenie Boca, sa se roage … ca sa vorbeasca cu el. Acolo, la Prislop, este o energie care te face sa te inseninezi de emotie. Dar o emotie care te face sa cazi in genunchi. Am fost cu Serban si la mormantul Parintelui Arsenie Papacioc la Manăstirea Sfanta Maria din Techirghiol, in perioada cand era bolnav. A fost un moment tare deosebit atunci cand o maicuta i-a dat o catuie ca sa tamaieze acolo, la mormant. Serban s-a spovedit la Manastirea Stavropoleos, la Manastirea Frasinei si ultima data la Manastirea din Techirghiol. Cand a iesit de la spovedit, mi-a spus: “Sa stii ca am primit un canon: sa-mi iubesc nevasta”. Am o liniste sufleteasca ca pe patul de moarte Serban a fost spovedit si impartasit”.

By Mimo