vin. iun. 14th, 2024

Inainte sa fie o super antrenoare, renumita Cori Gramescu a fost si ea grasa. Nu numai ca la 18 ani nu facea absolut deloc sport, insa manca si foarte nesanatos, fast-food si alte minunatii.

Norocul i-a suras insa atunci cand l-a cunoscut pe Cristi Margarit, alaturi de care a deschis o sala de sport, primind totodata sfaturi legate de nutritie de la el. Astfel, cu o alimentatie dinc e in ce mai sanatoasa si cu sport, Cori Gramescu a reusit in trei ani sa scape de 40 de kg.

„Din fericire, am cunoscut o persoana alaturi de care am deschis ulterior o sala de sport, Cristi Margarit. El mi-a dat sfaturi de nutritie si, dupa 3 ani, am reusit sa scap de 40 de kilograme. M-a ajutat enorm si faptul ca am fost in Canada, unde m-am instruit in Pilates”, povesteste ea.

Celebra antrenoare povesteste ca in prima etapa a eliminat fast-food-ul si zaharul din alimentatia ei, portiile ramanand la fel de mari pentru ca ea sa se poata satura si a inceput sa faca exercitii in apa si pe plaja.

In a doua etapa a planului ei, aceasta manca alimente neprocesate, in cantitate mica, la ore regulate astfel incat sa nu apara senzatia de foame.

In ultima etapa, cea in care se afla acum, isi cantareste alimentele si tine un jurnal alimentar.

Citeste si:

Antrenoarea Cori Gramescu A Fost Parasita De Iubit Pentru O Prietena De-A Ei

By Mimo