Mon. Jun 5th, 2023

Teo Trandafir si-a sarbatorit ziua pe platourile de filmare de la Kanal D. Vedeta a avut o emisiune de colectie, in care toti prietenii dragi au vizitat-o sau i-au transmis mesaje emotionante. Silviu Prigoana si Liviu Varciu au facut-o sa rada, Maia si Andreea Marin sa planga, Elena Gheorghe, Smiley si trupa Taxi au facut-o sa danseze, iar ceilalti invitati au reusit sa o faca sa zambeasca de fericire.

“Am cei mai minunati prieteni din lume. M-au socat cu petrecerile lor, cu buna lor dispozitie. Peste tot pe unde am fost am gasit oameni formidabili. A fost o emisiune grea, am avut emotii uriase. Toti cei pe care ii iubesc stiu cum reactionez in situatii din astea. Multi sunt alaturi de mine de ani de zile. Antonio e cel mai noi dintre noi. Va promit ca vom lupta sa fim fericiti. Va multumesc pentru ce amai frumoasa zi din viata mea”, a spus Teo Trandafir la finalul emisiunii sale de la Kanal D.

Spre deosebire de ceilalti invitati, Serban Huidu a fost foarte “scurt”. Fostul carcotas a intrat in platoul emisiunii cu un buchet de flori, pe care i l-a daruit prezentatoarei. A salutat-o pe Maia, fiica acesteia, si s-a evaporat. A iesit imediat din studio. El nu a vrut sa participe la emisiune.

“De ce a plecat? Habar nu am. Nu mai avea pofta de mancare…poate”, a spus Teo.

“De ce a venit stim, de ce a plecat?”, a intrebat Smiley.

By Mimo