Ce mananc azi – 18 iunie 2014
07.30 – MIC DEJUN – omleta din doua oua cu putina branza, salata dintr-o rosie, un castravete si jumatate de ardei, o felie de paine. 11.00 – GUSTARE – O…
07.30 – MIC DEJUN – omleta din doua oua cu putina branza, salata dintr-o rosie, un castravete si jumatate de ardei, o felie de paine. 11.00 – GUSTARE – O…
07.30 – MIC DEJUN – Un ou cu branza, plus dovlecei facuti in tigaie fara ulei, cu o salata facuta din o rosie, un castravete, plus o felie de paine…
07.30 – MIC DEJUN – O felie de branza cu o salata facuta din o rosie, un castravete si jumatate de ardei gras, plus doua felii de paine integrala, prajita.…
07.30 – MIC DEJUN – Doua oua. Ochiuri – facute in tigaie Tefal, fara grasime. O salata facuta din: doi castraveciori mici, o rosie si jumatate de ardei gras, cativa…
Ceva uşor şi rapid de preparat. Ai nevoie de roşii, ţelină, orez, chimen şi ulei de măsline pentru o supă delicioasă.
Această reţetă se prepară foarte, foarte repede şi poate fi servită ca apritiv oricând doriţi să faceţi o impresie bună.