Ce mananc azi – 18 iunie 2014
07.30 – MIC DEJUN – omleta din doua oua cu putina branza, salata dintr-o rosie, un castravete si jumatate de ardei, o felie de paine. 11.00 – GUSTARE – O…
07.30 – MIC DEJUN – omleta din doua oua cu putina branza, salata dintr-o rosie, un castravete si jumatate de ardei, o felie de paine. 11.00 – GUSTARE – O…
07.30 – MIC DEJUN – O felie de paine prajita unsa cu pate de ficat de pui, plus o salata dintr-o rosie, un castravete si ardei gras. 11.00 – GUSTARE…
07.30 – MIC DEJUN – O felie de branza, cu o salata facuta din o rosie, un castravete si jumatate de ardei gras, plus o felie de paine integrala, prajita.…
07.30 – MIC DEJUN – O felie de branza cu o salata facuta din o rosie, un castravete si jumatate de ardei gras, plus doua felii de paine integrala, prajita.…
07.30 – MIC DEJUN – Doua oua. Ochiuri – facute in tigaie Tefal, fara grasime. O salata facuta din: doi castraveciori mici, o rosie si jumatate de ardei gras, cativa…