lun. mai 20th, 2024

Desi a pierdut finala de la Turneul Campioanelor in fata Serenei Williams, jucatoarea de tenis Simona Halep nu este deloc afectata de acest lucru.

„Nu-mi pasa de cum am pierdut finala. Nu ma tem sa joc impotriva Serenei din nou. Privesc inainte sa dau ce am mai bun pe teren, sa fac totul in ziua meciului. Nu am niciun regret”, a declarat Halep
Simona Halep a declarat ca este pregatita oricand sa joace atat cu Serena Williams cat si cu Maria Sharapova pentru ca de fiecare data intra pe teren increzatoare si crede in sansa ei, mai ales ca nicio zi nu se compara cu o alta.

„Cu Sharapova am avut ghinion in acele meciuri. Am fost foarte aproape sa castig, iar din cauza asta am fost fost foarte fericita, ca sunt aprope de ea. Este o jucatoare grozava, o campioana, are experienta mai mare, dar am jucat bine impotriva ei si abia astept sa o reintalnesc. Poate ca intr-o zi voi castiga un meci. Nu sunt deloc ingrijorata cand joc impotriva ei. Cred in sansa mea si cred ca fiecare zi este diferita”, a comentat Halep.
simona halep

By Mimo