Tue. Dec 5th, 2023

14 ani. Atât a durat prietenia de pe micul ecran dintre Şerban Huidu (37 de ani) şi Mihai Găinuşă (43 de ani). Cei doi realizatori radio-tv şi-au spus ieri „Adio”. În vreme ce Huidu speră să reînvie „Cronica”, chiar dacă a rămas aproape singur, Găinuşă a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, ce surprize pregăteşte pentru sezonul din toamnă, când vrea să o readucă pe micul ecran şi pe „Bebeluşa” Oana Ioniţă.

Ce se întâmplă cu Mihai Găinuşă, după despărţirea de Şerban Huidu? Ce urmează să faci?

O să mă implic într-un nou proiect tv, tot la Prima TV, în care cred foarte mult. Va fi un proiect de satiră şi umor, un proiect social preponderent… Nu cred că va fi o emisiune transmisă în direct.

Cu cine vei continua să lucrezi, din „garda” veche?

Vor fi colegii mei, Codruţ Kegheş – alias Dezbrăcatu, Octavian Păscuţ – alias Mistretzu, dar şi alţii din echipă, care au acceptat noua provocare.

Vor fi şi colegi noi?

Sigur că da, îi vom anunţa pe parcurs, probabil că alţii noi ni se vor alătura. Vom lucra cu mulţi colegi de la radio, printre care o amintim pe Marina Neagu. Şi, vă spun în exclusivitate, vom colabora cu „Bebeluşa” Oana Ioniţă, fosta noastră colegă de la „Cronicuţă”.

By Mimo