vin. apr. 19th, 2024

Paparazzii CANCAN.ro l-au surprins pe eroul din tragedia aviatica din Muntii Apuseni, in care au pierit Adrian Iovan si Aura Ion, cand isi face cumparaturile in mall la bordul unui “bolid” pe care scrie mare “Ambulanta”.

Medicul a fost surprins zilele trecute de paparazzii CANCAN.ro in timp ce isi facea cumparaturile intr-un mall din nordul Capitalei. Pana aici nimic neobisnuit, dar ce a atras atentia paparazzilor a fost “bolidul” cu care acesta a venit la complexul comercial.

Medicul Zamfir conduce o… ambulanta

Chirurgul Radu Zamfir, considerat unul dintre cei mai buni medici din Romania, este coordonatorul echipei de prelevare din cadrul Spitalului Fundeni. Doctorul, care este considerat un personaj cheie in tragedia aviatica din Muntii Apuseni, practic el fiind singurul care a putut sa-si ajute colegii, a dat sambata dupa amiaza o fuga pana la un mall din nordul Capitalei pentru a-si ridica hainele de la curatatorie.

Dupa ce a terminat treaba el s-a indreptat spre parcare, iar odata ajuns la masina, un Fiat pe care scria cu rosu “Ambulanta”, doctorul si-a asezat frumos hainele si a plecat, cel mai probabil spre casa.

Contactat telefonic, medicul Zamfir ne-a spus ca deplasarea sa la mall are legatura cu un proiect in care este implicat, care are legatura cu o aplicatie care urmeaza sa se lanseze in curand. “Este ceva legat de proiectul in care sunt inclus. Are legatura cu proiectul pe care il sustin, o sa se lanseze o aplicatie pirn care o sa se poarta alerta voluntarii, e vorba de primul ajutor”, ne-a declarat medicul erou Radu Zamfir.

By Mimo