Wed. Feb 8th, 2023

madona Celebra cantareata a primit amenintari cu moartea din partea gruparii extremiste Frontul Popular pentru Eliberarea Palestinei. Sosirea Madonnei la Bucuresti pune pe jar serviciile secrete romane. Potrivit unor surse confidentiale, stafful divei a atentionat ca, in urma cu cateva luni, aceasta a primit amenintari cu moartea din partea unei grupari teroriste, care si-ar fi intins tentaculele si pe teritoriul Romaniei.

Din cauza mai vechilor amenintari, Madonna a solicitat masuri sporite de securitate, vedeta urmand sa fie insotita la Bucuresti de doi fosti agenti ai Mossad, experti in lupta antiterorista. Amenintarile cu moartea au fost lansate de unul dintre liderii FREP, palestinianul Abdel-A. Acesta i-a transmis, prin intermediul unui site islamist, urmatorul mesaj: “Daca o voi intalni pe Madonna, voi avea placerea sa ii tai chiar eu capul, dupa ce a raspandit religia ei satanista si a intors-o impotriva Islamului”. Madonna este cunoscuta drept o sustinatoare a poporului israelian si a cultului cabala, acesta fiind si motivul pentru care a fost luata in vizor de gruparile extremiste. FPEP este una dintre cele mai temute grupari extremiste din lume, existand date ca deruleaza activitati de multi ani si pe teritoriul Romaniei.

      • Purtatorul de cuvant al Serviciului Roman de Informatii, Marius Bercaru, a evitat sa spuna daca exista informatii legate de eventuala planuire a unui atentat care s-o vizeze pe diva. “Structurile noastre nu pot furniza asemenea informatii, fiind strict secrete!”, ne-a declarat Bercaru. Unul dintre organizatorii megaconcertului Madonnei la Bucuresti, Dragos Chiscoci, a confirmat ca vedeta va avea propriile garzi de corp si ca, partea romana, se va ocupa, cu precadere, de siguranta evenimentului: “Avand in vedere faptul ca este cel mai mare concert din Romania de pana acum, desfasurarea de forte din parcul Izvor va fi pe masura. Noi vom asigura protectia publicului, nu si a vedetei”.
      • Pentru concertul pe care Madonna il va sustine la Bucuresti pe 26 august organizatorii au inchis accesul autoturismelor pe mai multe artere din zona, dar nici pietonii nu vor mai putea circula in voie. Incepand cu ora 17.30, accesul lor in zona bulevardului Libertatii pe toata suprafata parcului nu va fi permis. Pentru evitarea aglomeratiei, organizatorii au amenajat trei intrari la concert. Accesul se va face in intervalul 17.30-20.30, seara urmand a fi deschisa de DJ Paul Oakenfold, in jurul orelor 20.00, Madonna urcand pe scena dupa setul DJ-ului englez. Este interzisa intrarea in spatiul de concert cu orice fel de sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video. In caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

      By Renata